Rollepaal Worldwide

Stage-opdracht HR: Ontwikkelen E-learnings

Fulltime | Tuesday 14 November 2023

Ben jij bezig met een studie hrm en opzoek naar een meewerkstage? Vind jij het leuk om bezig te zijn met ontwikkeling van medewerkers? Dan heeft Rollepaal een interessant vraagstuk voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

 

Jouw rol

Tijdens deze stage-opdracht ga je aan de slag met het maken van e-learning modules bij Rollepaal. Bij Rollepaal zijn we bezig met het opzetten van een ontwikkelprogramma en maken we gebruik van een e-learnings platform genaamd oZone. E-learning is een efficiënte en effectieve manier om medewerkers te trainen en ontwikkelen, en deze stage biedt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op het gebied van HR. Dit houdt in dat je meedenkt over het ontwerp en inhoud van de e-learnings. Tijdens deze stage assisteer je de HR-afdeling bij het behalen van onze ontwikkelingsdoelstellingen.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en leerzame stageperiode.
  • De vrijheid om je opdrachten op te pakken en die je het meest aanspreken.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding richting HR.
  • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren.

Interesse gewekt? 

Wil je jezelf ontwikkelen in een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze uitdagende stage in Dedemsvaart misschien iets voor jou! Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatiebrief en cv naar hrm@rollepaal.com, gericht aan Dorien Neutel. Wil je meer informatie over de stage? Bel dan naar 0523 62 45 99 en vraag naar Dorien Neutel. We kijken uit naar jouw sollicitatie!