Bs20211020rollepaal2842b

Mechanical Engineer

Fulltime | Monday 25 March 2024

Als Mechanical Engineer ben je samen met je collega’s bezig met de ontwikkeling van bestaande en nieuwe machines ten behoeve van klantopdrachten.

Jouw rol

Als Mechanical Engineer ga je aan het werk met het uitwerken in samenstellingen, werktekeningen, stuklijsten en waar nodig instructies. Dit op basis van de klant specifieke wensen. Je bent hierbij kritisch op de huidige machine ontwerpen en doet voorstellen voor verbetering. Je denkt mee in het opsporen van oplossingen voor de klant en hoe opdrachten beter, goedkoper én vooral ook slimmer uitgevoerd kunnen worden.

Je hebt regelmatig contact met de projectmanager over afstemming van projectvoortgang, realisatie en risico’s van jouw project. Waar nodig biedt je ondersteuning aan het assemblage team en zorg je voor afstemming over de tekeningen en het oplossen van problemen.

Samen met het team Engineering ondersteun je jouw collega’s om inrichting en werkwijze met elkaar af te stemmen op de groei en verdere professionalisering van de organisatie.

Voor jou

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen wordt er veel waarde gehecht aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgt Rollepaal ervoor dat het primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit. Dit bestaat o.a. uit 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen en een reiskostenvergoeding. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij Rollepaal.

Jouw kracht

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, of aantoonbaar hbo-niveau door verkregen ervaring, in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Aantoonbare ervaring (rond de 5 jaar) met moderne wijzen van engineering en procesbeheersing;
  • Natuurlijke drive om constant te verbeteren en mee te denken aan de technische ontwikkelingen;
  • Creatief, opbouwend kritisch, maar ook gezond eigenwijs
  • Je houdt van interactie met de mensen en stelt feedback op prijs
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend, kan goed schakelen tussen verschillende projecten
  • Je bent resultaatgericht, zelfstandig, proactief en probleemoplossend;
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met 3D CAD (Creo), PDM Windchill en ERP systemen.

Wie zijn wij

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor kunststofbuizen. We leveren machines en complete productielijnen wereldwijd, met focus op duurzaamheid en gebruik van gerecyclede materialen. Onze pijpextrusietechnologie minimaliseert grondstof verbruik en draagt wereldwijd bij aan toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen.

Informatie

Wil je reageren op deze vacature stuur dan je sollicitatie in via hrm@rollepaal.com. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen via 06 57 66 79 53 (afdeling HR).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Rollepaal jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

Rollepaal verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.