Hero Pictures HR (2)

Technische stage (hbo): Migratie van HMI naar Web Panel

Fulltime | Friday 21 April 2023 | Dedemsvaart

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je bij kunt dragen aan de razendsnelle ontwikkelingen in de techniek? Dan is Rollepaal Pipe Extrusion Technology interessant voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Wij zoeken vanaf september een stagiair(e) die zich wil verdiepen in het migreren van de HMI naar een web panel. Voor een deel van onze machines maken wij voor het besturings- en aandrijfsysteem gebruik van de hardware van onze leverancier Lenze. Hierbij passen we ook de HMI-panels en PLC’s van Lenze toe. Lenze gaat over op een nieuw platform met web panels. Voor een aantal machines moeten we de migratie maken van het bestaande platform naar de nieuwe web variant. Lijkt het jou leuk om met de nieuwste technieken bezig te zijn en wil je je verder ontwikkelen op het grensvlak van PLC en HMI? Dan is dit de perfecte opdracht voor jou!

#codesys #visiwinnet #structured_text #visualisatie

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding elektrotechniek, technische informatica of ICT.
  • Je bent proactief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en leerzame stageperiode.
  • De vrijheid om je opdrachten op te pakken en die je het meest aanspreken
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren professionals
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

Wil je jezelf ontwikkelen in een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze uitdagende stage in Dedemsvaart misschien iets voor jou! De stage begint in september 2023. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatiebrief en cv naar hrm@rollepaal.com, gericht aan Erik Hogenkamp. Wil je meer informatie over de stage? Bel dan naar 0523 62 45 99 en vraag naar Erik Hogenkamp. We kijken uit naar jouw sollicitatie!