Stage HBO Werktuigbouwkunde Website

Stage opdracht Werktuigbouwkunde (hbo): reduceren belasting polijsten

| Tuesday 15 November 2022

Heb jij affiniteit met techniek? Doe jij een studie werktuigbouwkunde? En ben je opzoek naar een afstudeeropdracht of een stage-opdracht. Dan is Rollepaal Pipe Extrusion Technology interessant voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variƫren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld

Jouw rol

Voor februari 2023 heeft Rollepaal het volgende technische vraagstuk: binnen Rollepaal worden momenteel schroeven en spuitkoppen handmatig gepolijst. Dit wordt gedaan met elektrische handgereedschappen die bediend en aangestuurd worden door manuele bewegingen. Voor deze opdracht ga je onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om dit type bewerking anders uit te voeren, om zo de ergonomische belasting te verminderen. Kan dit door speciale machines? Of met hulp van toeleveranciers? Zet jouw kennis in om dit vraagstuk te beantwoorden!

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding werktuigbouwkunde en je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf februari 2023.
  • Je bent proactief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken.

Wat bieden wij? 

  • Je komt te werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling en beweging is.
  • Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en om aan je opdrachten te werken.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding.
  • Natuurlijk bieden wij je ook een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

Startdatum voor de stage is februari 2023. Je standplaats is in Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 99 en vragen naar Erik Hogenkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com, t.a.v. Erik Hogenkamp.