Supply Chain

Stage-opdracht Supply Chain Juridisch (hbo): Evaluatie inkoopcontracten

Fulltime | Tuesday 3 October 2023

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage-opdracht? Zoek jij zaken tot de bodem uit? Dan heeft Rollepaal een interessant vraagstuk voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Door een wereldwijd klantenbestand is het belang van goede contracten toegenomen. Juridische risico's zijn geëvalueerd en verbeterd voor commerciële projecten, en nu ligt de focus op het evalueren en aanpassen van inkoopvoorwaarden vanwege een volatiele toeleveringsketen.

Tijdens deze stage is het de opdracht om inkoopvoorwaarden, contracten en bijbehorende processen af te stemmen op wat nodig is in de huidige supply chain om juridische risico's voor Rollepaal optimaal af te dekken. De organisatie heeft ook de middelen en kennis nodig om dit periodiek te gebruiken, te evalueren en te verbeteren. Hiervoor zijn stakeholder-, interne en externe situatieanalyses nodig om potentiële risico's en hun impact te beoordelen. In nauwe samenwerking met het team wordt de meest optimale oplossing bepaald op basis van stakeholders zoals leveranciers, de commerciële belofte aan klanten en voorwaarden/doelstellingen met betrekking tot CSR (Corporate Social Responsibility) in onze supply chain.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en leerzame stageperiode.
  • De vrijheid om je opdrachten op te pakken en die je het meest aanspreken.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding bedrijfskunde of rechten en je bent op zoek naar een afstudeerstage voor de periode vanaf februari 2024.
  • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren.

Interesse gewekt? 

Wil je jezelf ontwikkelen in een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze uitdagende stage in Dedemsvaart misschien iets voor jou! De stage begint in februari 2024. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatiebrief en cv naar hrm@rollepaal.com, gericht aan Jacob Mollema. Wil je meer informatie over de stage? Bel dan naar 0523 62 45 99 en vraag naar Jacob Mollema. We kijken uit naar jouw sollicitatie!