Supply Chain

Supply chain (afstudeer)stage: Onderzoek systeem voor verbeteren artikelbeheer

| Monday 9 May 2022

Ben jij bezig met een studie logistics management, technische bedrijfskunde, of ICT? En ben jij nieuwsgierig aangelegd? Vind jij het leuk om te onderzoeken of processen, goedkoper, sneller en efficiënter ingericht kunnen worden? Dan heeft Rollepaal een interessant vraagstuk voor jou! Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststof buizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Voor deze opdracht zijn wij opzoek naar iemand die zich wil verdiepen in de mogelijkheden rondom de ontwikkelingen van systemen en oplossingen waarbij gestreefd wordt naar het actueel houden van artikel master data (actuele levertijd en prijs). Vanuit jouw expertise ga je onderzoeken welke systemen en oplossingen beschikbaar zijn waarin we de artikelbestanden van leveranciers kunnen integreren en synchroniseren met ons ERP systeem. Dit zodat we ons artikelbestand actueel houden en inzicht krijgen in de beschikbaarheid van artikelen bij leveranciers.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding logistics management of ICT en je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf februari 2023.
  • Je bent proactief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je vindt het leuk om aan de optimalisatie van de supply chain van Rollepaal te werken.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken

Wat bieden wij? 

  • Je komt te werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling en beweging is.
  • Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot de supply chain.
  • Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom Supply Chain binnen Rollepaal.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding.
  • Natuurlijk bieden wij je ook een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

Startdatum voor de stage is februari 2023. Je standplaats is in Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 99 en vragen naar Jacob Mollema. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com, t.a.v. Jacob Mollema.