Copy Of Untitled Design (1)

Supply chain stage: Onderzoek supply chain platforms

Fulltime | Thursday 19 January 2023

Ben jij bezig met een studie logistics management of ICT? En ben jij nieuwsgierig aangelegd? Vind jij het leuk om te onderzoeken of processen, goedkoper, sneller en efficiënter ingericht kunnen worden? Dan heeft Rollepaal een interessant vraagstuk voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Voor deze opdracht zijn wij opzoek naar iemand die zich wil verdiepen in de mogelijkheden rondom diverse supply chain platforms die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, gelanceerd en geïmplementeerd. Denk aan Trade cloud, ECI gatewise, Tradeshift. Allemaal supply chain platformen die al dan niet via SCSN werken. Leveranciers zijn via dit platform aangesloten op Rollepaal/de ERP van Rollepaal. Maar welk platform is het meest geschikt voor Rollepaal?
Wat zijn aangesloten bedrijven, ervaringen van deze gebruikers, bestaande connector met ERP Rollepaal, bereidheid van toeleveranciers, voordelen, kosten, werkvreugde inkopers, inzicht en transparantie in de keten? Dit zijn allemaal factoren die onderzocht moeten worden of, en welk platform het beste past bij Rollepaal en haar supply chain voor nu en de toekomst.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding Logistics management of ICT en je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf februari 2023.
  • Je bent proactief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je vindt het leuk om aan de optimalisatie van de supply chain van Rollepaal te werken.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken.

Wat bieden wij? 

  • Je komt te werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling en beweging is.
  • Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot de supply chain.
  • Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom Supply Chain binnen Rollepaal.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding.
  • Natuurlijk bieden wij je ook een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

Startdatum voor de stage is februari 2023. Je standplaats is in Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 99 en vragen naar Jacob Mollema. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com, t.a.v. Jacob Mollema.