Copy Of Untitled Design (1)

Stage-opdracht (hbo): Supply Chain Platforms

Fulltime | Tuesday 2 May 2023 | Dedemsvaart

Ben jij bezig met een studie logistics management of ICT? En vind jij het interessant om te onderzoeken of processen, goedkoper, sneller en efficiënter ingericht kunnen worden? Dan heeft Rollepaal een interessant vraagstuk voor jou!

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die zich wil verdiepen in de verschillende Supply Chain platforms die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld. En welk platform het beste past bij Rollepaal en haar supply chain processen, zodat we onze processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen voor de toekomst.

Tijdens deze stage ga je onderzoeken welke producenten en leveranciers al zijn aangesloten op deze platforms en wat hun ervaringen zijn. Ook onderzoek je of er al een bestaande connector is met het ERP-pakket van Rollepaal en of toeleveranciers bereid zijn om hieraan deel te nemen. Verder kijk je naar de voordelen, kosten en bijdrage aan de werkvreugde van inkopers. Bovendien zal je inzicht en transparantie in de keten onderzoeken, aangezien deze factoren van groot belang zijn.

Kortom, als stagiair(e) speel jij een belangrijke rol bij het onderzoeken van de diverse Supply Chain platforms en het bepalen van het meest geschikte platform voor Rollepaal.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding Logistics management, ICT of een vergelijkbare opleiding en je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf september 2023.
  • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en leerzame stageperiode.
  • De vrijheid om je opdrachten op te pakken en die je het meest aanspreken
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren professionals

Interesse gewekt? 

Wil je jezelf ontwikkelen in een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze uitdagende stage in Dedemsvaart misschien iets voor jou! De stage begint in september 2023. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatiebrief en cv naar  hrm@rollepaal.com, gericht aan Jacob Mollema. Wil je meer informatie over de stage? Bel dan naar 0523 62 45 99 en vraag naar Jacob Mollema. We kijken uit naar jouw sollicitatie!