Hero Pictures HR (1)

Stage-opdracht (hbo): Converteren van Windowsapplicatie naar web interface

Fulltime | Monday 25 March 2024 | Dedemsvaart

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je bij kunt dragen aan de ontwikkelingen in de techniek? Dan is Rollepaal Pipe Extrusion Technology interessant voor jou!
 
Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Voor onze nieuwste ontwikkeling, een ultrasone meetkaart waarop Linux draait, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons kan helpen bij het converteren van een Windowsapplicatie naar een web interface. Momenteel draait er op een externe Windows PC een applicatie die communiceert met deze meetkaart. Wij hebben de wens om af te stappen van de Windowsapplicatie en de gebruikersinterface volledig uitvoeren via een web interface.

Jouw opdracht zal bestaan uit het inventariseren van de huidige specificaties en varianten van de Windowsapplicatie. Daarnaast zal je onderzoeken met welke technieken deze interface kan worden omgezet naar een web interface. Jouw bevindingen worden gebruikt om de conversie uit te voeren en zo de gebruikersinterface volledig uit te voeren via een web interface.

Wat breng jij mee?

  • Je bent bezig met de Hbo-opleiding elektrotechniek, technische informatica of ICT. 
  • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en leerzame stageperiode.
  • De vrijheid om je opdrachten op te pakken en die je het meest aanspreken.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

Wil je jezelf ontwikkelen in een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze uitdagende stage in Dedemsvaart misschien iets voor jou! De stage begint in september 2024. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatiebrief en cv naar hrm@rollepaal.com, gericht aan Erik Hogenkamp. Wil je meer informatie over de stage? Bel dan naar 0523 62 45 99 en vraag naar Erik Hogenkamp. We kijken uit naar jouw sollicitatie!