SDG

Stage (afstudeer)opdracht: Duurzaamheid

| Tuesday 24 May 2022

Heb jij affiniteit met duurzaamheid? Ben jij een tikkie brutaal? Analytische ingesteld? Kom dan stagelopen bij Rollepaal! Tijdens deze stage krijg je de kans om een duurzaam pad voor de organisatie uit te stippelen.

Rollepaal Pipe Extrustion Technology is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.

Jouw rol

Rollepaal wil de UN Sustainable Development Goals (SDG) gaan gebruiken om zelf duurzaamheidsdoelstellingen te identificeren en vast te stellen. De SDG's zijn in 2015 door alle 193 VN-lidstaten aangenomen om duurzame ontwikkeling te bevorderen. Het is een nieuwe universele set van 17 doelen die lidstaten gebruiken om hun agenda's, politieke beleidslijnen en investeringen in de komende 15 jaar op te stellen. SDG's definiëren algemene prioriteiten en ambities van duurzame ontwikkeling.

De opdracht is om in het kader van de SDG’s de huidige footprint van Rollepaal in kaart te brengen en advies te geven over de lange termijn duurzaamheidsdoelstellingen. We verwachten hierin een gestructureerde onderzoeksaanpak, een duidelijke kadering en ambitieuze adviezen. Voor deze opdracht stel je een heldere visie op die je goed kan verdedigen. Om zo een duurzaam pad voor de organisatie uit te stippelen. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat breng jij mee?

  • Je bent op zoek naar een afstudeerstage voor de periode vanaf september 2022 op hbo-niveau. 
  • Je bent proactief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je vindt het leuk om een nieuw pad voor de organisatie uit te stippelen.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 20 weken.

Wat bieden wij? 

  • Je komt te werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling en beweging is.
  • Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen.
  • Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en om aan je opdracht te werken.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding.
  • Natuurlijk bieden wij je ook een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt? 

De startdatum voor de stage is september 2022. Je standplaats is in Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 99. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.