Inkoper Rollepaal (1)

Operationeel Inkoper

Fulltime | Tuesday 7 June 2022

 

Over Rollepaal

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusie lijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de internationaal meest toonaangevende producenten. Hierbij worden duurzame, innovatieve en kostenbesparende oplossingen ontwikkeld. De projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud. De machines van Rollepaal onderscheiden zich internationaal door hun hoogwaardige besturing. Rollepaal werkt met ongeveer 80 werknemers vanuit Dedemsvaart, maar het werkgebied is wereldwijd en exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Naast het hoofdkantoor en productielocatie in Nederland zijn er vestigingen in de USA en India.

Het doel

Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor het tijdig inkopen van benodigde materialen en biedt je ondersteuning aan de Technisch Inkopers.

De rol

Het inkoopteam van Rollepaal gaat uitbreiden en als Operationeel Inkoper ben je de schakel tussen de inkoopafdeling, productie en leveranciers. Je plaatst de orders, zorgt voor accurate administratieve verwerking hiervan, signaleert knelpunten en werkt proactief aan de oplossing. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig inkopen van benodigde materialen en biedt ondersteuning aan de Technisch Inkopers. Ook beoordeel je afwijkingen van de bestelde materialen en facturen en indien nodig ga je opzoek naar alternatieve leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 

  • Plaatsen van inkooporders (bestellen);
  • Dagelijkse controle op te late leveringen, expediten en zorgdragen voor tijdige leveringen;
  • Garanderen van materiaalbeschikbaarheid voor productie en service;
  • Bestelroutine ontwikkelen voor toebedeelde leveranciers;
  • Onderhouden relevante inkoop gerelateerde masterdata in Trimergo;
  • Prijsverhogingen signaleren en registreren in samenspraak met de Technisch Inkopers en Supply Chain Manager;
  • Optimaal bevoorraden van de magazijnvoorraden en voorkomen incourante voorraden;

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een Mbo- of Hbo-diploma bij voorkeur een met een technische/ commerciële/ bedrijfskundige achtergrond aangevuld met specifieke inkoopervaring/opleiding;

  • Ervaring in een operationele inkoopfunctie bij voorkeur in een internationale projectmatige werkomgeving zoals de machinebouw, metaalindustrie, elektrotechniek, productieomgeving of vergelijkbaar;
  • Je bent integer, resultaatgericht, leergierig, empathisch en ondernemend met de nodige lef;
  • Je weet hoofd van bijzaken te scheiden, staat sterk in je schoenen en bent in staat discussie aan te gaan met leveranciers maar ook de interne organisatie.

Aanbod

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen wordt er veel waarde gehecht aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgt Rollepaal ervoor dat het primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit. Dit bestaat o.a. uit 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, mogelijkheden tot thuiswerken en een reiskostenvergoeding. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij Rollepaal.

Informatie

 HÆD is recuitmentpartner van Rollepaal. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Sven Pomstra (038) 420 39 00/ (06) 36 36 75 36. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HÆD, www.haed.nl of via pomstra@haed.nl.