Electrical Engineer

Electrical Engineer

Fulltime | Monday 9 May 2022

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het specificeren van machines en het verbeteren van de huidige machineontwerpen.


Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusie lijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de internationaal meest toonaangevende producenten. Hierbij worden duurzame, innovatieve en kostenbesparende oplossingen ontwikkeld. De projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud. De machines van Rollepaal onderscheiden zich internationaal door hun hoogwaardige besturing. Rollepaal werkt met ongeveer 80 werknemers vanuit Dedemsvaart, maar het werkgebied is wereldwijd en export haar producten naar meer dan 100 landen. Naast het hoofdkantoor en productielocatie in Nederland zijn er vestigingen in o.a. de USA en India.

Jouw rol

Binnen een team van 10 engineers (mechanical, software, production en electrical) houd je je bezig met de ontwikkeling van bestaande en nieuwe machines ten behoeve van klantopdrachten en daarvoor engineer jij de elektrische besturing en bediening, de panelen en hun elektrische tekeningen, gebruikmakend van de nieuwste inzichten en methoden. Je kijkt hierbij continu samen met je collega’s vanuit engineering kritisch naar de huidige ontwerpen en maakt voorstellen om deze beter, efficiënter en voordeliger te maken. De door jou gespecificeerde panelen worden ingekocht en aangesloten op de montage afdeling, waar je indien nodig ondersteuning aan geeft. Tijdens dit proces houdt je contact met toeleveranciers van elektrotechnische onderdelen over de specificaties en bewaak je de kwaliteit. Naast het projectmatig werk zul je ook veel bezig zijn met standaardisatie trajecten op zowel technisch als organisatorisch gebied.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, of aantoonbaar hbo-niveau door verkregen ervaring, in de richting van Elektrotechniek. Daarnaast heb je:
  • Ervaring met EPlan Electric P8;
  • Ervaring in het ontwikkelen van het elektrische deel van machines en installaties en je kunt jouw progressieve aanpak laten zien aan de hand van voorbeelden waarbij je deze rol hebt vervuld;
  • Een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over technische ontwikkelingen die de producten nog beter kunnen maken;

Aanbod

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen wordt er veel waarde gehecht aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgt Rollepaal ervoor dat het primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit. Dit bestaat o.a. uit 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen en een reiskostenvergoeding. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij Rollepaal.

Interesse gewekt? 

HÆD is recuitmentpartner van Rollepaal. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Sven Pomstra (038) 420 39 00/ (06) 36 36 75 36. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HÆD, www.haed.nl of via pomstra@haed.nl.